FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szentlőrinc SE - FC Dabas
 

A Szentlőrinc otthonába látogatunk

A Kelen SC elleni hazai döntetlent követően NB III-as első csapatunk az előző szezon bizton állíthatjuk legnagyobb meglepetését okozó csapatának, a második helyen végző Szentlőrinc SE-nek az otthonába látogat vasárnap délután.

Soros ellenfelünk hozzánk hasonlóan döntetlennel kezdett, aminek köszönhetően ők is a középmezőnyből várhatják a 2. forduló alakulását. Az előző szezonban 2:0 arányú győzelmet arattunk a Szentlőrinc SE otthonában, azzal az eredménnyel alighanem most sem lennénk elégedetlenek. Ahhoz, hogy jó bajnoki rajtról beszélhessünk, mindenképpen győzelemmel kellene zárnunk a hétvégi összecsapást, ugyanis egy újabb döntetlennel nem érünk el túl sokat.

A játékoskeretünk lassan ismét teljes, a sérültjeink is becsatlakoztak és egyre jobb erőben vannak, így mindenképpen optimistán várhatjuk a vasárnapi idegenbeli ütközetet.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szentlőrinc SE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.11. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep

MLSZ Adatbank