FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Kelen SC (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kelen SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Ahogy az várható volt, egy lelkes ellenfél ellen játszottunk az első fordulóban. Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki a mérkőzés során, azonban ezeket sajnos nem tudtuk gólra váltani és az, ahogy ilyenkor lenni szokott, egy oldal szabadrúgás után megcsúsztatott labdából gólt kaptunk.

A második félidőre nagy erőket mozgósítottunk, megvoltak akkor is azok a lehetőségek, amikkel simán meg lehetett volna fordítani a mérkőzést, de sajnos a góllövéssel, egy kivételtől eltekintve hadilábon álltunk és így azért fájó, hogy hazai pályán nem tudtunk nyerni.

Fizikálisan a csapat rendben volt, végig tudtunk dominálni, igazából elég nagy különbség volt a két csapat között, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 0:1-nél az egyetlen egy helyzetét, ha gólra váltja ellenfelünk, akkor még nagyobb bajba kerültünk volna.

Ezen fog múlni a jövőnk, a helyzetkihasználáson, mert valljuk be, ilyen sok helyzetünk nem lesz a mérkőzéseken. Sokkal jobban kell majd sáfárkodnunk a lehetőségeinkkel, mert most nagyon sok volt, talán ennyi még sosem.

Ha viszont pozitív oldalról közelítem meg, akkor mindenképpen kiemelendő, hogy sok helyzetet tudtunk kidolgozni, tehát a játékunk adott, eben pedig lehet bízni a jövőre nézve. Ismét bebizonyosodott, hogy ez az NB III. Közép csoport nagyon kiegyenlített és sokszor csak apróságokon múlik egy-egy mérkőzés.

Jött pár új játékos a nyáron a keretbe, nekik is szokniuk kell még a közeget, valamint azokat a dolgokat, elveket, amiket stábommal kérünk, ehhez pedig pár mérkőzésnek még el kell telnie, hogy valóban minden összeálljon.

Csapatként nem dolgoztunk rosszul, a védekezésünk ismét rendkívül stabil volt, azonban összességében mégis kijelenthetjük, az eredmény nagy csalódás számunkra. Tesszük tovább a dolgunkat és készülünk a következő Szentlőrinc SE elleni idegenbeli összecsapásra. "

FC Dabas - Kelen SC 1:1 (0:1)
Gól: Molnár P (74') ill. Krajnc B (38')

MLSZ Adatbank