FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Kelen SC (1:1)
 

Hazai döntetlen az újonc ellen

Vasárnap délután útjára indult az NB III Közép-csoport 2019/2020-as bajnoki idénye. Nagy várakozásokkal és bizakodva várhattuk az újonc Kelen SC elleni első tétmérkőzésünket.

Noha játékoskeretünk magja egyben maradt a nyár folyamán, mégis több új arc is feltűnhetett a kezdőcsapatunkban a mérkőzésre kilátogató FC Dabas szimpatizánsok számára. Név szerint Czuczi Márton, Sánta Attila, Szabó Balázs és Popov Patrik is élt a felkészülés során a lehetőséggel, hogy új állomáshelyén is bebizonyítsa, a kezdőben a helye.

A mérkőzésre térve sajnos nem sikerült a három pontot otthon tartanunk, azonban játékosainkat mégsem érheti komoly kritika, mert összességében jó teljesítményt nyújtottak. Az összecsapás során lényegében végig mi domináltunk, ellenfelünk fölé kerekedtünk játékban, emellett helyzetek sokaságát alakítottuk ki, a helyzetkihasználással azonban most is hadilábon álltunk. Erős Károly is kiemelte, ennyi ígéretes lehetőséget egyszerűen vétek kihasználatlanul hagyni. Ami azonban mégis bizakodásra ad okot a jövőre nézve, hogy legalább eljutottunk odáig, hogy komoly ziccereket ki tudjunk alakítani.

A csapat erejét mutatja, hogy hátrányból sikerült felállnunk és egy kis extra koncentrációval könnyedén meg is nyerhettük volna az összecsapást. Természetesen azt is meg kell jegyeznünk, 0:1-es állásnál, ha ellenfelünk megszerzi a második találatát, roppant nehéz helyzetbe kerültünk volna. Szerencsére nem így lett, ráadásul sikerült kiegyenlítenünk, azonban a kihagyott helyzetek sokaságát figyelembe véve mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

Ez azonban már mind a múlt, előre kell tekinteni, még keményebben dolgozni, a helyzetkihasználáson javítani és akkor jönni fognak a győzelmek is. Folytatás jövő vasárnap, a (DMTK ellen idegenben szintén döntetlent elérő) Szentlőrinc SE otthonában.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.04 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Kelen SC 1:1 (0:1)

FC Dabas: Czuci M (26) - Molnár P (4), Márton D (5), Sánta A (8), Fitos L (10), Szabó B (12), Erős R (17), Csepregi R (20), Fritz A (56), Földes M (73), , Popov P (99)

Csere: Kersák R (1), Kovács Á (2), Riesz D (6), Szántó G (7), Crkvenjakov D (14), Takács K (15)

Gól: Molnár P (74') ill. Krajnc B (38')

MLSZ Adatbank