FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a 2019/2020-as bajnoki rajtot megelőzőleg az alábbi alábbi nyilatkozatot adta:

"Hétvégén végre kezdetét veszi a 2019/2020-as bajnoki szezon. A Kelen SC ellen kezdünk hazai pályán. Ellenfelünkről annyit sikerült megtudnunk, hogy egy fiatal, pörgős csapat, akik rendkívül szervezettek, próbálnak futballozni, úgyhogy biztos, hogy egy nehéz mérkőzésre van kilátás.

Az első forduló mindig érdekes, mivel lényegében bármi megtörténhet, nem tudjuk, ki milyen felkészülési munkát végzett, ki milyen formát mutat a szezon kezdetére. Természetesen célunk nem lehet más, mint hazai pályán a az első mérkőzést megnyerni.

Amit lehetett, ebben a négy és fél hétben, azt megtettük, úgy érzem, jó úton vagyunk. Látjuk azt is a mutatók alapján, hogy fizikálisan rendben vagyunk és emellett a csapategység továbbra is nagy erősségünk lesz. Bizakodunk stábommal, mert jó dolgokat láttunk a felkészülés során és reméljük ezek a pozitívumok élesben is ki fognak jönni.

Tavaly egy kicsivel előrébb is végezhetett volna az FC Dabas, volt hiányérzet, bízunk benne, hogy idén végre kijön a lépés és akkor ott tudunk lenni ismét a stabil élbolyban. "