FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Kelen SC
 

Az újonc Kelen SC látogat Dabasra

Lezárult a nyári felkészülési időszak. Az edzői stáb által betervezett munkát a csapat annak rendje és módja szerint tisztességesen elvégezte, most vasárnap pedig tétmérkőzésen is megláthatjuk, mire lesz mindez elég.

Nagy örömünkre a keret magját sikerült egyben tartani, a rövidke felkészülési időszakban így nem kellett abszolút a nulláról újra építkezni. Emellett azt is mindenképpen meg kell jegyeznünk és egyben ki kell emelnünk, hogy az utánpótlásból több fiatal is felkerült az NB III-as keretbe és végigdolgozhatta az első csapat nyári felkészülési munkáját, páran közülük pedig a jövőben akár bajnoki mérkőzéseken is bizonyíthatják tehetségüket.

A bajnokságra rátérve, első ellenfelünk az újonc Kelen SC lesz. Reméljük játékosaink tudása, rutinja, valamint a hazai pálya előnye elég lesz a három pont Dabason tartásához. Mindenképpen a győzelemért kell harcba szállnunk, bár ehhez alighanem ellenfelünknek is lesz egy-két szava. A klubok névsorát látva úgy fest, idén is egy nagyon kiegyenlített NB III. Közép csoport állt össze, ahol óriási harc lesz minden egyes bajnoki pontért és minden bizonnyal sokszor csupán apróságok fognak majd dönteni egy-egy mérkőzés végkimenetelén. Az erőviszonyok egyelőre megjósolhatatlanok, pár fordulónak mindenképpen el kell telnie ahhoz, hogy tisztuljon a kép, kik lesznek azok a csapatok, akik akár a bajnoki címért is bejelentkezhetnek majd.

Köztudottan a jó rajt nagyon fontos, ezzel alighanem játékosaink is tisztában vannak és ennek megfelelően mindent el fognak követni azért, hogy az FC Dabas a 2019/2020-as szezont az élbolyban fejezhesse be.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Kelen SC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.04. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep