FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Újpest U19 (2:5)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a szerdai Újpest U19 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Az Újpest U19 elleni szerdai összecsapáson főként azok a játékosok szerepeltek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, illetőleg több fiatal FC Dabas utánpótlás játékos is pályára léphetett az NB III-as csapatban.

A végeredmény nagyon csalóka, mert ugyan 5:2 lett ellenfelünknek, azonban ahogy már említettem, egy nagyon fiatal csapattal léptünk pályára, így az, hogy eredményileg most nem jött ki a lépés, az most igazából teljesen mellékes, mivel ismét kihangsúlyozom, a hétvégi bajnoki kezdőcsapat tagjainak most nem nagyon jutott szerep.

Ettől függetlenül a mérkőzés elérte a célját, több fiatalt is ki tudtunk próbálni, valamint azok, akik kevesebb lehetőséget kaptak ezidáig, ők is megkaphatták a megfelelő terhelést. Azért azt meg kell jegyeznünk, hogy a fiataloknak még van hova fejlődniük, illetőleg az is látható volt, hogy még szokniuk kell a felnőtt felkészülést és légkört. Minden esetre le a kalappal előttük, mert becsületesen beleálltak ebbe a négy hét felkészülésbe, de most nagyon látszódott, hogy a térdükön járnak. "

FC Dabas - Újpest U19 (2:5)
Gól: Crkvenjakov D, Popov P