FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - MTK U19 (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az MTK U19 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első játékrészben abszolút ráerőltettük akaratunkat az MTK-ra. Hiányérzetem mindössze annyi volt, hogy abból a négy-öt óriási lehetőségből mindössze egyet sikerült kihasználnunk. Azért erre majd a bajnokikon figyelni kell, hogy ennyi helyzetből több gólt kell berúgni. Amúgy fizikálisan már egy fokkal pörgősebbek voltak a játékosok, annak ellenére is, hogy szerdán is játszottunk. Csapatszinten ismét nagyon jól védekeztünk. Támadásban megnéztünk egy kicsit más formációt is, ami úgy vélem, nagy fegyverünk lehet majd.

Mindenki beletette a munkát a felkészülésbe, úgyhogy az már most látszik, hogy csapatszinten nagyon erősek leszünk, mellé pedig remélhetőleg párosul majd mindig az az egy-két kiemelkedő teljesítmény, amivel mérkőzéseket tudunk nyerni és akkor ismét egy meghatározó élcsapat lehetünk az NB III. Közép csoportban.

Összességében tehát jó az összkép, úgyhogy bizakodva várhatjuk a szezonrajtot, de természetesen nagyon észen kell majd lenni, mert jól tudjuk, hogy az idei NB III. Közép csoport mennyire kiegyenlített."

FC Dabas - MTK U19 1:0 (1:0)
Gól: Crkvenjakov D