FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Jászberényi FC - FC Dabas (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Jászberényi FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Szerdán egy fizikálisan igen erős csapat ellen játszottunk. Ellenfelünk játékosai mind testfelépítésben, mind dinamikában nagyon rendben volt. Letámadást játszottak, úgyhogy némiképp megnehezítették a dolgunkat, ettől függetlenül egy jó mérkőzést játszottunk velük. Többször ki tudtunk bújni a nyomásból, amiből voltak is lehetőségeink, gólt is lőttünk, úgyhogy nem lehetek elégedetlen.

Csapat szinten ismét igen stabil volt a védekezésünk, ami helyzete volt ellenfelünknek, az is maximum egyéni hibából született. A döntetlen reális volt, bár a játékvezetés többször is a mi kárunkra tévedett les helyzetben. Mindenkit csak dicsérni tudok, mert aki pályára lépett, az a meleg ellenére ment becsülettel.

Összességében tehát kijelenthető, hasznos mérkőzésen vagyunk túl, mert legalább kiderült, egy ilyen taktika ellen is esélyesként tudunk pályára lépni. Alakulgatunk, ahogy közeledik a rajt, egyre inkább kezdünk jó teljesítményt nyújtani, egyre több foci van bennünk. Bizakodva várjuk a folytatást, a sérültjeink is lassan be tudnak ismét állni és akkor végre teljes lesz a csapatunk."

Jászberényi FC - FC Dabas 1:1 (0:1)
Gól: Popov P