FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Jászberényi FC - FC Dabas (1:1)
 

Döntetlen a Jászberény otthonában

Szerda délután újabb felkészülési mérkőzés várt NB III-as csapatunkra. Erős Károly ezúttal már egy szűkített kerettel utazott el Jászberénybe, így a játékosok zömének már nem csupán 45 perc játéklehetősége volt arra, hogy bizonyíthassa, a jövő hétvégén a kezdőcsapatban a helye.

A meleg ellenére igen jó iramú összecsapást láthattak a hétközi mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok. Popov Patrik találatával előnybe kerültünk, amire ellenfelünk csak a második félidő legvégén, némi játékvezetői segédlettel tudott válaszolni. Ismét masszív csapat benyomását keltettük, noha feladatunk a hazai csapat agresszív, letámadó stílusa miatt közel sem volt egyszerű.

Erős Károly elmondása szerint elégedettek lehettünk a látottakkal, látványosan frissül a csapat, egyre több a dinamika a fiúkban. Szombaton újabb erőpróba vár csapatunkra az MTK U19 ellen, majd azt követően már a bajnoki hetére kanyarodunk rá.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.07.24. (szerda, 18:00)
Helyszín: Jászberény

Jászberényi FC - FC Dabas 1:1 (0:1)
Gól: Popov P

fotó: jaszberenyifc.hu