FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - BVSC-Zugló (3:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a BVSC-Zugló elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Érdekes játékrendszerben lépett pályára ellenünk a BVSC, akiről tudni kell, hogy nagyon komoly erősítéseket hajtott végre, szerintem simán NB III-as kerete van.

Abszolút elrontották a játékunkat, nem tudtunk labdát birtokolni, azonban mégis örültem a góloknak, illetőleg, hogy mégis megtaláltuk az ennek a kellemetlen játékrendszernek az ellenszerét. Fontos volt végre a győzelem is, igaz, hogy papíron alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben, de ahogy mondtam, a valóságban jóval erősebb játékerőt vonultattak fel. Csapatként nagyon jól védekeztünk, ellenfelünknek nem volt helyzete, a bekapott gól is egyéni hibából született, úgyhogy megint léptünk előre egyet. A hiányérzetem, hogy játékban nem tudtunk most dominálni, de úgy vélem, ezt a stílust és játékrendszert NB III-ban nem fogja bevállalni és egyben képviselni senki.

Összességében elmondható, szépen dolgoztak a játékosok, kezd pörgőssé válni a csapat. Ahogy már említettem, léptünk egy szintet, bízom benne, hogy most hétközben egy olyan mérkőzés lesz, ahol már játékban is rendbe leszünk.

Ami a sérülteket illeti, jó hír, hogy Eördögh Levente és Sándli Márk is hamarosan már talán be tud kapcsolódni a munkába, velük kiegészülve pedig nagyon stabil csapatunk lesz."

FC Dabas - BVSC-Zugló 3:1 (1:0)
Gól: Földes M, Riesz D, Antal D