FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - BVSC-Zugló (3:1)
 

Megvan az első győzelmünk

Vasárnap délelőtt a BLSZ II. osztály bajnoka, a remek erőkből álló BVSC-Zugló csapata látogatott Dabasra. A szezon közeledtével játékosaink már túl vannak a csúcsterhelésen, ennek megfelelően egy fokkal már frissebben mozogtak és ez végre lőtt gólokban és győzelemben is megmutatkozott. Ellenfelünk kellemetlen játékstílusa következtében ugyan játékban nem tudtuk a szokásos dominanciát hozni, azonban masszív védekezésünknek hála így is egy nagyon stabil csapat benyomását keltettük. Végre a helyzetkihasználásunkra sem lehetett nagy panasz, amit a három szerzett találatunk maximálisan bizonyít.

Alakul tehát a csapat, a hátralevő szűk két hétben a frissítésé, finomhangolásé, a taktikai elemek begyakorlásáé lesz a főszerep.

Az előttünk álló héten két felkészülési mérkőzés is szerepel a programban, előbb szerdán a Jászberény otthonába látogatunk, majd szombaton az MTK II érkezik Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.07.21. (vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - BVSC-Zugló 3:1 (1:0)
Gól: Földes M, Riesz D, Antal D