FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - BVSC-Zugló
 

A BVSC-t fogadjuk vasárnap délelőtt

A felkészülési időszak harmadik hetének zárásához érkeztünk el. Vasárnap délelőtt 11 órától a BLSZ II. osztályának idei bajnoka, a BVSC-Zugló látogat majd Dabasra.

Soros ellenfelünk nem titkolt célja az előttünk álló szezonra egy újabb bajnoki cím elérése, ami egyben már azt is jelentené, hogy szerencsés esetben egy év múlva már ők is az NB III-as bajnoki küzdelmekre készülhetnének. A nagy múlttal rendelkező fővárosi alakulat kerete már most majdhogynem harmadosztályú, így alighanem minden adott lesz számukra a BLSZ I. osztályban való sikeres szerepléshez.

Hétvági ellenfelünk már az első felkészülési mérkőzésén "villantott", ugyanis az NB II-ben szereplő Budaörs gárdáját 1:0 arányban legyőzte, ami felkészülés ide vagy oda, mindenképpen elismerésre méltó.

A BVSC keretében egyébként két név is ismerősen csenghet az FC Dabas szimpatizánsoknak. A csapatkapitány Szűcs László és a BLSZ II. osztály gólkirálya, Bozsik Viktor is klubunkat szolgálta éveken keresztül.

Érdekes összecsapásra számíthatunk tehát vasárnap délelőtt. A csúcsterhelésen csapatunk túl van, szépen lassan játékosainknak is frissülnie kell, jövő héttel rákanyarodunk a felkészülési hajrára, hogy aztán augusztus elején nekiláthassunk az őszi menetelésnek.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - BVSC-Zugló

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.07.21. (vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep