FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szolnoki MÁV FC - FC Dabas (3:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szolnoki MÁV FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ez a hét volt az, amikor nagyon komoly terhelést kaptak a játékosok, lényegében minden nap. Ennek köszönhetően hétvégére teljesen elfáradtunk, de tudtuk, hogy mindegy mi lesz az eredmény, ezt a mérkőzést ezért be kell áldoznunk. Az előző összecsapáshoz hasonlóan ezúttal is egy kicsit többet kaptunk vissza a játékosoktól, mint amit előzetesen elvártunk. Fizikálisan kibírtuk az egy félidőt, a szünetben ismét sorcserét hajtottunk végre, így mindenki hasonló terhelést kapott.

Ami pozitívum, hogy teljesen partiban voltunk a Szolnokkal, az viszont a vereségen túl nagyon bosszant, hogy komoly egyéni hibákból, elkerülhető gólokat kaptunk. Ezeket át kell beszélnünk és javítanunk kell a héten és akkor egy harapósabb csapatunk lehet.
Úgy érzem, most megvan az az egység, ami tavasszal nem mindig volt meg, remélem ezt a mentalitást a bajnokikra is át tudjuk majd menteni. Dicséret illeti a fiúkat, mert ez a hét valóban nagyon kemény volt, ennek ellenére mindenki becsülettel megcsinálta. Van pár sérültünk és betegünk, reméljük ők lassan vissza tudnak csatlakozni és akkor úgy vélem megleszünk létszámban is.

A jövő héten már egy másfajta munkára állunk át, gyorsasági munkát fogunk végezni. Próbáljuk pörgetni a csapatot, hogy az augusztusi rajtra a lehető legjobban nézzünk majd ki. Az már most látszik, hogy a futball része az meglesz bennünk, megint azokon az apróságokon fog múlni, mit a tegnapi összecsapáson is, hogy hátul hibázunk-e, illetőleg elöl milyen százalékkal értékesítjük a helyzeteinket. "

Szolnoki MÁV FC - FC Dabas 3:1 (2:0)
Gól: Takács K