FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.07.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Monor SE (1:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Monor SE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Túl vagyunk az első heten, még igazából nem is kellett volna mérkőzést játszanunk, azonban szűk a felkészülési idő, így mégis pályára léptünk. Egy picit talán többet is kaptunk vissza a játékosoktól, mint amit vártunk.

Az első félidő nagyon rendben volt, akkor ugyanis próbáltunk egy erős kezdőcsapattal kiállni és ez meg is látszódott, mert teljesen partiban voltunk a tavaly még másodosztályú Monorral. A második játékrészben már nagyon sok olyan fiatal is lehetőséget kapott, akiket próbálunk fel- és beépíteni a jövőben, de ott már látszódott, hogy némileg akadozott a gépezet, de én azt gondolom ez így első nekifutásra teljesen rendben volt.

Az első két hétben erősen terheljük stábommal a keretet, tehát itt még nem igazán érdemes formáról beszélnünk. Amit kértünk, hogy mentálisan legyenek meg a fiúk, illetőleg lehetőségeikhez mérten mozgósítsák energiáikat, azt visszakaptuk. Az első lépcsőt megtettük, a türelem természetesen megvan a játékosokkal szemben, tudjuk, hogy nekünk augusztus közepére kell formába lendülnünk és teljesítenünk.

Azt gondolom, hamarosan véglegesíteni tudjuk azt a stabil keretet, akivel neki tudunk majd vágni a 2019-2020-as bajnoki menetelésnek. Ami az átigazolásokat illeti, nagy örömünkre a hétvégén Sánta Attilával is meg tudtunk egyezni, aki a BKV Előréből érkezik és szélső támadóként lehet nagy segítségünkre.

Szombaton délelőtt 10 órától Szolnokon zárjuk majd a hetet, addig azonban még sok munka vár a fiúkra."

FC Dabas - Monor SE 1:3
Gól: Holecz D