FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Dunavarsányi TE II - FC Dabas II (4:6)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Dunavarsány II elleni bajnoki rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

"Mint egy falat kenyér!

Nagyon nehéz heten vagyunk túl, ennek tükrében csodálatos érzés győztesen elhagyni a pályát. Az első félidőben a bűn rossz pályán is tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, ami 3:1-es vezetést eredményezett. Góljainkat Antal Dominik (kétszer abból az egyik büntető volt) és Farkas Krisztián szerezték. És igen, megtört a jég, mert tizenegyesből is sikerült betalálni, mindjárt kétszer is, mert a második félidőben Papp Gyuri is értékesített egy bűntetőt.

A második játékrész rémálom szerűen kezdődött, mert cirka két perc alatt sikerült egyenlítenie az ellenfélnek. Hidegzuhany a javából. Mint eddig is, úgy ezután sem fogjuk feladni. Sikerült újra két gólos előnyre szert tenni Holecz Dani és Takács Kornél révén. Azt gondolhattuk, hogy sikerült térdre küldeni az ellenfelet, de Ők nem így gondolták. Újra meccsbe hozták magukat, mert kihasználtak még egy hibánkat, amivel 4:5-re módosították az eredményt. Szerencsére tudtunk egy újabb gólt szerezni, amivel kialakult a 4:6-os végeredmény.

Életmentő három pontot szereztünk. Most ez volt a legfontosabb. Hétvégén újabb rangadó Taksony csapata ellen, ahol nagyon elkéne a buzdítás. Ezúton is kérem a helyi szurkolókat, hozzátartozókat jöjjenek el és szurkoljuk ki együtt a győzelmet. Tehát vasárnap (április 14.) 16 óra Dabas.

Hajrá Dabas! "

Dunavarsányi TE II - FC Dabas II 4:6 (0:3)
Gól: Kreisz V (43'), Kreisz V (49'), Kreisz V (50'), Kreisz V (64') ill. Antal D (36'), Farkas K (40'), Antal D (41), Holecz D (53'), Takács K (55'), Papp Gy (77')

Kiállítás: Bathó K S (85') ill. -

MLSZ Adatbank