FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Iváncsa KSE (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ismét léptünk előre. Úgy gondolom a tavalyi bronzérmes csapat ellen abszolút partiban voltunk, sőt az Iváncsa lényegében csak egyet rúgott kapura. Azt tudtuk, hogy a vendégek felvállalják a futballt, most is ezt tették, amivel meg is nehezítették a dolgunkat. Sajnos egy buta gólt kaptunk egy szabadrúgásból, de azt gondolom, hogy a csapat mentális erejét mutatja, hogy elég sok negatív eredmény után nem zuhantak össze, hanem beleálltak a srácok a történetbe. Végre valahára úgy fest Fortuna is csak megfogta ismét a kezünket és csak be tudtunk gyötörni egy gólt, ami pontot eredményezett.

A hiányérzetünk abban van, hogy ezen a mérkőzésen megint rengetegszer be tudtunk menni ellenfelünk mögé, rengeteg beadásunk volt, amiből sajnos még mindig nagyon sok a pontatlan, amikor pedig embert talált, akkor vagy a kapus védett vagy a kapu mellé fejeltük, tehát még mindig azok a pici dolgok hiányoznak a támadójátékunkban, amivel meg tudunk nyerni egy ilyen összecsapást. Ami pozitívum, hogy a játékosaim végig mentek becsülettel, nagy energiákat mozgósítottak ezen az igen parázs, ki-ki mérkőzésen. Erre számítottunk is, mert ebben az osztályban már minden összecsapás ilyen.

Összességében azt gondolom, meg kell becsülnünk az egy szerzett pontot is, annak ellenére is, hogy azt éreztem végig a padról, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni. Olyan energia volt a srácokban, hogy várható volt, hogy ez a sikertelen széria meg kell, hogy szakadjon. Még mindig azt mondja Fortuna, hogy nem az igazi, de úgy vélem jó úton vagyunk, léptünk előre, ezt a mérkőzést ugyanis az elmúlt fordulóban még biztosan elvesztettük volna, most pedig sikerült egy döntetlent elérnünk.

Bizakodunk és készülünk a soron következő SZEOL elleni fontos idegenbeli összecsapásunkra. "

FC Dabas - Iváncsa KSE 1:1 (0:1)
Gól: Eördögh L (51') ill. Hujber T (18')

MLSZ Adatbank

További képek