FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza (4:1)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Kerekegyháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"A Petrányi - Krizsán, Isztolyka, Jurászik, Bognár - Kőszegi, Fodor, Mata, Pekker - Holecz, Márton felállásban kezdtük a mérkőzést.

Nehéz 90 percre számítottunk, ugyanis a vendégek két győzelemmel kezdték a tavaszt. Jól álltunk bele a meccsbe, már az elején kidomborodott, hogy azért jobb erőkből áll a mi csapatunk. Az első nagy ziccerünk még kimaradt, de a 11. percben már megszereztük a vezetést. Krizsán ugratta ki Mártont, aki higgadtan passzolt a sarokba (1:0). Három perccel később Fodor keresztpasszát Pekker állítás nélkül,18 méterről belsőzte a ficakba (2:0).

Újabb 7 perc elteltével Holecz pazarul pörgetett Pekker elé, aki jó ütemben kilépve, gólra váltotta a helyzetét (3:0). Uraltuk a meccset, a biztos vezetés tudatában. A félidő utolsó percében sajnos összehoztunk egy tizenegyest, Petrányi Józsi (aki az U17-ből volt a segítségünkre) azonban nagy bravúrral a kapufára tolta a büntetőt, mi több, a kipattanót is szögletre mentette.

A szünetben négy tervezett cserét hajtottunk végre (gondolván a holnapi felnőtt meccsre), Fodort Lang, Kőszegit Riesz, Jurászikot Hornyák és Holeczet Antal váltotta. Utóbbi, az első ziccerét bevágta (nincs rá jobb szó), 4:0-ra módosítva a mérkőzés állását.
A második félidő közepére azonban több játékosunknál is a fáradtság jelei mutatkoztak. Kiegyenlítetté vált a találkozó és a 83. percben szépíteni is tudott a vendég csapat (4:1).

Nem forgott veszélyben a győzelmünk, de vártuk már a hármas sípszót...
Összességében jól és magabiztosan fociztunk (az első félidő azért klasszisokkal jobb volt).

Köszönjük Petrányi Józsi segítségét, aki hiba nélkül hozta le a meccset és pár bravúrt is bemutatott.  Nem mellesleg, a góllövőlista első 6 helyezettje között, 3 dabasi szerepel!

Jövő héten Gyöngyösre látogatunk, ahonnan el kell hoznunk a 3 pontot!

Hajrá Dabas!"

FC Dabas U19 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza 4:1 (3:0)
Gól: Márton A V (11'), Pekker G L (14'), Pekker G L (21'), Antal D (52')

MLSZ Jegyzőkönyv