FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a vasárnapi kiemeltBozsik tornát követően az elábbi értékelsét adta:

A Megyei Kiemelt Bozsik torna keretein belül ezúttal az ESMTK műfüves pályájára látogattunk vasárnap.

" Sajnos felemás érzésekkel szerepeltünk. U10-es csapatunknál új játékost köszönthetünk Iványi Dániel személyeben. A csapat a tornán próbálta azt játszani, amit gyakorlunk és amit megbeszéltünk. Igaz voltak hibák, de az akarat és a hozzáállás átlendítette a srácokat a holtpontokon.

Az U11-es csapatról azonban sajnos nem tudok jókat mondani. Először is az első két mérkőzésre nem érkeztek meg a srácok...pontatlanság. Fegyelmezetlen és védekezés nélküli játékot produkáltak a játékosaink. Sajnos azt kellet tapasztalni náluk, hiába játszanak lassan 1,5 éve együtt, mégis hibát hibára halmoznak. A harmadik mérkőzésen láttam azt rajtuk, hogy azt játsszák, amit tudnak. Ekkor már domináltunk és a végén még nyertünk is, igaz ezúttal sem a győzelem volt a leglényegesebb. A 4. és az 5. meccsen mentünk és próbáltuk tovább csinálni azt, amit a 3. meccsen befejeztünk, de ekkorra már sajnos elfáradtunk.

Csak megjegyzem, nem csodálkozom, hogy a srácok nem figyelnek, álmosan játszanak, mivel akad olyan, aki későn fekszik le vagy van olyan is, aki nagyon korán kel fel! Ehhez azt gondolom, felesleges bármit is hozzáfűznöm.

A mai napon két játékost emelnék ki, Bokros Bertit és Fördős Jocit. Mindkettő hozzáállása példa lehet a srácok előtt!

Hajrá Dabas "