FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE (1:1)
 

Javuló tendencia

Vasárnap délután az Iváncsa KSE látogatott Dabasra. A két csapat szorosan követi egymást a tabellán, így kiemelt jelentőséggel bírt, melyik fél tudja esetlegesen két vállra fektetni riválisát.

Két olyan csapat ütközetét láthattuk, aki felvállalják a futballt, mernek játszani és ennek megfelelően nem is okoztak csalódást a felek. Nagy sajnálatunkra a vezetést nem nekünk sikerült megszereznünk, azonban a csapat erejét mutatja, hogy fel tudtunk állni a padlóról és sikerült egalizálnunk. Ami mindenképpen kissé fájó pont, hogy a vendégek lényegében egyetlen lehetőségüket gólra tudták váltani, míg mi viszont akár nagyobb fölénnyel is otthon tarthattuk volna a három pontot, amennyiben a támadásainknál és a befejezéseinknél pontosabbak, koncentráltabbak tudtunk volna lenni. A támadó szekciónk ugyan teszi becsülettel a dolgát, de ami a fő feladatuk lenne, a gólok előkészítése és szerzése, az továbbra sem igazán hatékonyan működik.

A döntetlent így is meg kell becsülnünk, az őszi szezonban is innentől fordult meg valami, ami következtében elkezdhettük fantasztikus veretlenségi sorozatunkat. Most sem tehetünk mást, mint bízunk abban, hogy az első lépést most hétvégén már megtettük, a következő fordulóban a SZEOL otthonában pedig már szintet kell lépnünk, egy esetleges idegenbeli győzelemmel pedig ezt maximálisan el is érhetjük.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.07 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Iváncsa KSE 1:1 (0:1)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Molnár S (2), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Molnár P (4), Erős R (17), Szántó G (7), Sándli M (9), Crkvenjakov D (14)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szenes B (8), Balanescu D (12), Csepregi R (20), Csepregi R (20), Földes M (73), Fodor G (99)

Gól: Eördögh L (51') ill. Hujber T (18')

MLSZ Adatbank

További képek