FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Iváncsa KSE
 

Újabb rangadó vár ránk

Öt tavaszi mérkőzésünkből mindössze négy pontot sikerült begyűjtenünk (1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség), ami messze elmarad az őszi szezon második felében látottaktól. Azonban azt is meg kell említenünk, hogy az őszi folyamán ugyanezen öt mérkőzésen mindössze egyetlen pontot szereztünk, így ahhoz képest még akár előre lépésnek is tekinthető a mostani négy szerzett pont.

A jelenlegi, nem túl kellemes helyzetünktől függetlenül azonban az mégis némi bizakodásra adhat okot, hogy pont a következő, Iváncsa KSE elleni összecsapással fordult meg valami szeptember közepén. Ott már sikerült egy döntetlent elérnünk, majd onnantól már beindult a gépezet és csak győzelmeket és döntetleneket szállítottak játékosaink, vereséget egészen március közepéig nem kellett ismételten átélnünk.

Most is ebben kell bíznunk, ráadásul ismét hazai közegben léphetünk pályára, ami mindenképpen előnyt jelent. A két csapat szorosan követi egymást a tabellán. Előnyünk mindössze egyetlen pont, azonban, ha sikerül nyernünk, elléphetünk a 7. helyezett Iváncsától és ismét üldözőbe vehetjük a dobogóért harcoló csapatokat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.07. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank