FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Szeged-Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Abszolút partiban voltunk a Grosics Akadémiával, sőt voltak olyan időszakok, amikor még domináltunk is. Sajnos továbbra is hadilábon állunk a góllövéssel, illetve ismét egy igen-igen elkerülhető gólt kaptunk, ennek köszönhetően ismét lógó orral voltunk kényszerűek hazajönni.

Úgy vélem, sokkal több volt ebben a mérkőzésben, legalább egy döntetlen, de kis szerencsével még akár a győzelem is. Igazából nem lehet rossz szavam senkire, mert mentek a srácok becsülettel.

Meg kell, hogy forduljon ez a szerencse dolga, mert a második vagy a harmadik meccs megy el úgy, hogy akár győzhettünk is volna. Mindenképpen bízunk benne, hogy mielőbb jobbra fordulnak a dolgaink, mert amúgy fizikálisan és mentálisan is rendben voltunk, mentek egymásért a fiúk, csak a győzelem hiányzott sajnos. "

Szege-Grosics Akadémia - FC Dabas 1:0 (1:0)
Gól: Andorka P (43') ill. -

MLSZ Adatbank