FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mercedes KLC - FC Dabas U17 (0:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Rég örültünk ennyire a három pontnak. Ellenfelünk az őszhöz képest sokkal szervezettebb, fegyelmezettebb játékot mutatott be. Ráadásul a pálya kegyetlen rossz minősége is nekik kedvezett, amelynél rosszabbat ezen a szinten még nem láttunk. Gyakorlatilag a mi játékunknak alkalmatlan volt. Dadogott a labda, ezért a vezetés mihamarabbi megszerzése volt a cél, amely csak az első félidő vége felé jött egy pontrúgásból. Maradt a kemény meló és a párharcok megvívása, most ezen a területen kellett kimagaslót nyújtanunk, amely ment is becsülettel. Átértékeltük a lehetőségeket, a körülményeket, ahol egy teljesen más futballt kellett képviselnünk ahhoz, hogy be tudjuk gyűjteni a három pontot.

Amennyiben ezen a pályán lesznek rendezve a további hazai meccsei is a Kecskemétnek, már meglepetéssel indul minden idelátogatónak a mérkőzés. Szenvedni fog itt mindenki. Ebből kiindulva felértékelődik a győzelmünkért járó három pont.

Jövő héten az a Kerekegyháza látogat hozzánk, akik a télen alapos erősítésen estek át, hiszen az U17-be és az U19-be is számos labdarúgó érkezett a Kecskemétnek az Akadémiájáról. Hétről-hétre kell dolgoznunk, hogy minél közelebb kerüljünk a céljaink eléréséhez.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

Mercedes KLC - FC Dabas U17 0:1 (0:1)
Gól: Nyeső M (35')

MLSZ Jegyzőkönyv