FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas (1:0)
 

Szoros mérkőzésen maradtunk alul

Az egyik legfőbb bajnokaspiráns otthonába látogatott vasárnap délután NB III-as első keretünk. Erős Károly csapata az elmúlt fordulókban sajnos nem úgy teljesített, ahogy azt az ősszel megszokhattuk. A csapat mellől kissé elpártolt a szerencse is. A Szeged egyértelműen a bajnoki címre tör, azonban a Szentlőrinc még mindig tartani tudja magát, így a Grosics-Akdémia továbbra is a listavezető árnyékában, előzésre várva gyűjtögeti pontjait.

A mérkőzésre térve, játékosaink mentek, ahogy kell, tették becsülettel a dolgukat, azonban egy elkerülhető találattal mégis a hazai csapat került előnybe a félidő hajrájára (1:0). A folytatásban ugyan megpróbáltunk mindent elkövetni az egyenlítés és az esetleges győzelem kiharcolásának reményében, azonban a támadó szekciónk hatékonysága továbbra sem az igazi. Ezúttal sem sikerült gólt szereznünk, a hazaiak pedig megszerzett előnyükre vigyázva, végül otthon tartották mindhárom bajnoki pontot.

Fájó a vereség, mivel a mérkőzés képe alapján legalább az egy pontra rászolgáltunk volna és némi szerencsével még a akár győzelem is összejöhetett volna.

A mezőny jelentősen mögénk torlódott, így jövő hétvégén már valamelyest győzelmi kényszerben vagyunk kénytelenek pályára lépni. Reméljük ez nem hat majd negatívan a fúkra és felfogva a jelenleg kialakult helyzet súlyát, egy hazai győzelemmel örvendeztetik meg hazai publikumunkat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.31 (vasárnap, 15:30)
Helyszín:Gyula, Gyulai Grosics Gyula Akadémia

Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas 1:0 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy (26) - Molnár S (2), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Sándli M (9), Molnár P (4), Erős R (17), Szántó G (7), Balanescu D (12), Crkvenjakov D (14)

Csere: Sebestyén I (42), Szenes B (8), Fitos L (10), Csepregi R (20), Kiss D (98), Seregí T (99)

Gól: Andorka P (33') ill. -

MLSZ Adatbank