FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas
 

Kell a bravúr

Gyulára látogat vasárnap délután NB III-as első keretünk. Erős Károly játékosai ezúttal a Szeged-Grosics Akadémiával mérkőznek majd meg. Mindkét fél számár kiemelt jelentőséggel bír az összecsapás. Amíg a 2. helyezett Szeged az éllovas Szentlőrincet szeretné mihamarabb beelőzni, addig az FC Dabas az élmezőnyben ragadásért kűzd. Ennek következtében a három pontra  égetően szüksége lenne mindkét csapatnak, azonban, mint azt jól tudjuk, alighanem csupán az egyik fél örülhet majd a lefújást követően. A döntetlennel negy valószínűséggel egyik szakvezető sem lenne maximálisan elégedett, bár jelenlegi formánkat tekintve azért az esetleges idegenbeli egy ponttal is kiegyeznénk.

Az ősszel 2:0 arányban legyőzött minket a Szeged-Grosics Akadémia, ráadásul hazai pályán, így egy újabb ellenfél, aki ellen elmondhatjuk, lenne miért törlesztenünk. Erős Károly elmondása szerint a keret 1-2 fő kivételével ismételten teljes, így végre újfent van merítési alapja a kezdőcsapatot, valamint a csereként pályára küldhető játékosokat tekintve. A szerencse az utóbbi időben nem igazán állt mellénk, reméljük ez lesz az az összecsapás, amikor fordul a kocka és végre ismét kikecmeregve a hullámvölgyből egy, a tavaly őszihez hasonló remek szériát kezdhetünk el.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.31. (vasárnap, 15:30)
Helyszín: Gyula, Gyulai Grosics Gyula Akadémia

MLSZ Adatbank