FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.26.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Mezőkövesd-Zsóry FC (1:3)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"A Prigyeni - Fodor, Isztolyka, Jurászik, Krizsán - Riesz - Kőszegi, Mata, Tóth, Pekker - Antal D felállásban kezdtük a találkozót.

Nem tudok közhelyek nélkül írni a meccsről. Az első tíz percben kétszer is kapusra léphettünk ki, de sajnos nem sikerült betalálni. Ezzel szemben ellenfelünk az első ígéretes helyzetét gólra váltotta (0:1). A 20. percben megduplázta előnyét a vendég csapat és innen egy másik meccs kezdődött. Magabiztosabb lett ellenfelünk, mi pedig nem tudtunk ritmust váltani.

A szünetben egyet cseréltünk, Riesz helyére Márton Antal állt be, egyúttal szerkezetet is váltottunk. 4-1-4-1-ről, 4-4-2-re álltunk át. Az 53. percben sérülés miatt kényszerültünk cserére. Tóthot Farkas váltotta. Mezőnyben továbbra is partiban voltunk, de a 61. percben hátul egy rossz döntés következtében labdát vesztettünk, amit meg is büntetett a Mezőkövesd (0:3). Tíz perccel később Antal Dominik kígyózott át a védelmen, buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette (1:3). A szabálytalanságot követően, szöveg miatt kiállították a vendégek középpályását, így emberelőnybe kerültünk, azonban nem tudtuk kihasználni a fórt. A 88. percben egy dulakodás után páros kiállítás sorsára jutott az időközben becserélt Farkas Ronald.

Véleményem szerint túlzott szigort alkalmazott a játékvezető. Az eredmény már nem változott, így az őszi vereség után, tavasszal sem tudtuk legyőzni a Mezőkövesdet. Kőszegi, Riesz és Antal játszott jól, a többiek elmaradtak a tudásuktól.

Két hét múlva a Kerekegyházát fogadjuk. Hajrá Dabas! "

FC Dabas U19 - Mezőkövesd-Zsóry FC 1:3 (0:2)
Gól: Antal D (71')

MLSZ Jegyzőkönyv