FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Dunaújváros PASE (0:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi DPASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Egy jó iramú, döntetlen szagú mérkőzésen egy szerencsétlen góllal kikaptunk. Mentek a srácok becsülettel, azt azonban azért látjuk, hogy az a támadó, befejező rész nincs igazán meg. Bár azt gondolom, hogy egy visszazáró ellenfél ellen nagyon nehéz kombinálni, helyzeteket kidolgozni. Volt elég sok beadás, voltak lövések, de a gól az sajnos ezúttal elmaradt.

A szerencse mostanság nem áll mellettünk, azonban meg kell, hogy forduljon ez, sokat tesz a csapat a győzelemért, de ez most sajnos nem jött össze. Látjuk, hogy milyen szoros a mezőny és milyen eredmények vannak, úgyhogy nem egyszerű pontokat szerezni jelenleg az NB III. Közép csoportban.

A munka azonban benne van a csapatban. A sérültek is jönnek vissza, a hétvégén Takács Kornél kivételével már talán majd mindenkire számíthatok. Bizakodunk, hogy ezeket az elvesztett pontokat (DPASE, HFC) vissza fogjuk kapni, mert igazából egyik összecsapáson sem érdemeltünk verséget. Sajnos most egy ilyen szériában vagyunk, tenni kell érte, hogy ez megforduljon, hogy egy kicsit szerencsésebbek legyünk az ilyen kiélezett mérkőzéseken. "

FC Dabas - Dunaújváros PASE 0:1 (0:1)
Gól: - ill. Tapiska G (17')

MLSZ Adatbank