FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Örkény SE - FC Dabas II (3:1)
 

Örkényre látogatott kettes csapatunk

Szomszédvár rangadóra készülhettek Riesz Péter játékosai a héten. Kettes csapatunk az ősi rivális Örkény SE otthonába látogatott vasárnap délután. A hazaiak a 6. hely környékén tanyáznak, a dobogó eléréséhez úgy fest, túl sok esélyük nincs, de a kiesés sem veszélyezteti őket, így nyugodtan, különösebb nyomás nélkül várhatták az FC Dabas II elleni bajnoki mérkőzésüket. Csapatunkból a héten kézsérülést szenvedő Danyis Attila ugyan hiányzott, azonban az NB III-as keretből Sárközi Norbert, Kiss Dávid és Seregy Tamás személyében jelentős erősítés érkezett.

Szűk fél óra góltalanságát megtörve az egykoron az FC Dabas színeiben futballozó Tóth András találatával megszerezték a hazaiak a vezetést (1:0). Az első játékrészben több találat már nem esett, így minimális, egy gólos hátránnyal fordulhattunk rá a második játékrészre.

Sajnos a folytatásban nemhogy nem sikerült rövid időn belül kiegyenlítenünk, hanem még mélyebb gödörbe kerültünk. Az Örkény rutinos nagy öregje, Szécsi Attila góljával megduplázódott a hazai csapat előnye (2:0). Csapatunk azonban ahogy a tavasz folyamán már megszokhattuk, most sem adta fel, ennek pedig meg is lett az eredménye. Sárközi Norbert 82. percben szerzett találatával a mérkőzés hajrájára ismét sikerült visszakapaszkodnunk a mérkőzésbe (2:1). Az egyenlítést azonban végül nem sikerült kiharcolnunk, ráadásul a 90. percben egy öngóllal a hazaiak végleg lezárták a találgatásokat (3:1) és a három pont sorsát.

A következő fordulóban a 7. helyezett Újhartyán VSE-t fogadjuk hazai pályán, akik ellen reméljük végre ismét sikerül pontot vagy pontokat szereznünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.24 (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Örkény, Örkény SE Sporttelep

Örkény SE - FC Dabas II 3:1 (1:0)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Riesz D (2), Horváth K (5), Sárközi N (6), Holecz D (7), Kőszegi Z Z (8), Farkas K (10), Papp Gy (15), Kiss D (18), Seregy T (20), Kmetyó M (21)

Csere: Isztolyka Á (1), Bukovszki M (4), Fehér A (9), Tokics T (11), Fodor G (12), Antal D (17), Nyerges P (19)

Gól: Tóth A (26'), Szécsi A (54'), Tokics T (90' - öngól) ill. Sárközi N (82')

MLSZ Adatbank