FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi Megyei Kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

"Vasárnap Budaörsre látogattunk a tavasz első Kiemelt Bozsikjára. Sajnos erre a fordulóra minimális létszámmal érkeztünk meg. Az U11-es csapatunk sajnos akaratgyengén és sok hibával játszott. Meg se közelítették azt, amit játékban tudnak.

A csapatból azért a mai napon egy játékos kiemelkedett, ő Petrányi Marci volt!
Marci volt az egyetlen cserénk kapusként, de a mai napon mezőnybe játszott, az érdemeit megnöveli a vasárnapi teljesítménye. Amihez Gratulálunk!

Az U10-es csapatunk is épphogy ki tudott állni. De ők becsülettel próbálták azt játszani, amit edzésen gyakoroltunk. Tették ezt úgy, hogy ezen a tornán két olyan játékos játszott, aki még a közös edzéseken sem gyakorolhatott velünk.

A tornán a csapat legjobbja Janicsák Olivér volt! Gratulálunk

Megemlíteném azokat a játékosokat, akik belekóstolhattak a Kiemelt Bozsik légkörébe és próbálták a maximumot kihozni magukból. Az U10-es korosztályban Matyi Krisztina és Bánffy Balázs, az U11-es korosztályban pedig Maslog Sámuel. Nekik is gratulálunk!

Folytatás március 23-án Soroksáron. Hajrá Dabas!"