FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Hódmezővásárhelyi FC (0:2)
 

Véget ért a nagy menetelés

Vasárnap délután lezárult egy szép sorozat az FC Dabas NB III-as csapatának életében. A Hódmezővásárhelyi FC elleni hazai kudarc volt az első bajnoki vereségünk 2018. szeptember 9. óta. Az akkori, Szeged-Grosics Akadémia elleni hazai összecsapást követően 11 mérkőzésen át veretlen tudott maradni Erős Károly társulata, ami folyományaként az FC Dabas olyan csapattá tudta kinőni magát, aki még akár a dobogóért is harcba szállhat. Természetesen mindenki sejthette, hogy egyszer el fog érkezni ez az idő is, de azért is különösképpen fájó a vasárnapi vereség, mert egy olyan csapat vetett véget ennek a nagyszerű sorozatnak, aki nem az élmezőny tagja, hanem a bentmaradásért küzd és eddig lényegében fele annyi pontot sem tudott összegyűjteni, mint az FC Dabas. Ettől függetlenül keseregni felesleges, előre kell tekinteni és becsülettel tovább dolgozva újabb hasonlóan remek szériát produkálni.

A mérkőzésre térve, az első találatra egészen a 72. percig kellett várni. Nagy meglepetésre nem mi, hanem Bódai Dániel Attila révén a vendégek szerezték meg a vezetést (0:1). Természetesen az utolsó 15 percben minden lehetséges erőnket mozgósítva próbáltuk menteni a menthetőt. Ezen a napon azonban mindez kevésnek bizonyult. A rendes játékidő leteltét követően ráadásul a vendégek ismételten be tudták venni Scheilinger György kapuját, amivel végképp lezárult az összecsapás (0:2).

A következő fordulóban idegenbe utazik a csapat. A tabella 9. helyezettjének, a Kozármiseny FC-nek az otthonában kell ismét megmutatnunk, hogy nem véletlenül vagyunk ott a dobogó közvetlen közelében.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.10 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Hódmezővásárhelyi FC 0:2 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy (26) - Molnár S (2), Molnár P (4), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Csepregi R (20), Erős R (17), Balanescu D (12), Crkvenjakov D (14), Szenes B (8)

Csere: Sebestyén I (42), Papp Gy (5), Sándli M (9), Takács K (15), Kiss D (98)

Gól: - ill. Bódai D A (72'), Povázsai Zs (95')

MLSZ Adatbank

További képek