FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: UFC Gyömrő - FC Dabas II (1:1)
 

Bravúros idegenbeli pontszerzés

Egy tápiószentmártoni döntetlent és egy hazai győzelmet (Monor II) követően újabb fontos bajnoki pontot sikerült szereznie kettes csapatunknak. Riesz Péter legénysége a tabella második helyezettjéhez, az UFC Gyömrő csapatához látogatott a szombat folyamán. A házigazdák lemaradása a bajnokaspiráns Törökbálinti TC-hez képest mindössze egy pont volt a mérkőzést megelőzőleg, így rendkívül nehéz összecsapásnak néztünk elébe és természetesen közel sem mi számítottunk a mérkőzés esélyesének. Éppen ezért, vezetőedzőnk elmondása szerint egy némileg módosított felállási formában kellett belemennünk a mérkőzésbe, ha pontot vagy pontokat akarunk rabolni a Gyömrő otthonából.

A gól nélküli első félidőt követően aztán szépen lassan csak beindultak az események. A hazai csapat az 52. percben megszerezte a vezetést (1:0), azonban játékosaink most sem adták fel és pár perc elteltével máris ismét döntetlen volt az állás és kezdődhetett minden elölről (1:1). Egyenlítő találatunkat Fodor Gergely szerezte. A hátralevő időben több találat már nem született, így óriási bravúrt végrehajtva, egy rendkívül fontos bajnoki pontocskával gazdagodva hagyhattuk el Gyömrőt.

A következő erőpróba az eddig megszokottól eltérően nem szombaton, hanem vasárnap vár majd ránk. Hazai pályán az éllovas Törökbálinti TC csapatát fogadjuk majd.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.09 (szombat, 14:30)
Helyszín: Gyömrő, UFC Gyömrő Sporttelep

UFC Gyömrő - FC Dabas II 1:1 (0:0)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Riesz D (2), Danyis A (4), Horváth K (5), Tóth L (6), Holecz D (7), Farkas K (10), Fodor G (12), Kőszegi Z Z (18), Pekker G L (20), Nyerges P (21)

Csere: Isztolyka Á (1), Bukovszki M (8), Fehér Á (11), Tokics T (11), Bálint M (14), Horváth D (15)

Gól: Szegedi M Z (52') ill. Fodor G (66')

MLSZ Adatbank