FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Monor SE (3:2)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Monor II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Vezéráldozattal ugyan, de nagyon értékes három ponttal gazdagodott az FC Dabas II-es csapatunk! Az első félidőben nem túl színvonalas játékot láthattak a kilátogató szurkolók. Lassú, álmos csapatok, azonban ebből mi jöttünk ki jobban. Holecz Dániel egy ellopott labdát értékesített. Helyzeteket is sikerült kialakítani. Ebből is látszik, hogy minden áron győzni szerettünk volna.

Második félidőben a tempó emelkedett, de a mi játékunk akadozott. Átvette az irányítást Monor csapata. Nálunk egy kihagyott ziccer, aminek a kontrájából az ellenfél egy szép találattal egyenlített. Hidegzuhany a javából! Kezdődhetett minden elölről. Nekünk csak a győzelem érhet valamit a végelszámolásnál. A vezetést sikerült újra megszerezni tizenegyesből. Nem kaptuk ingyen, mert Antal Dominikot brutális módon rúgták fejbe! Eredmény orrcsonttörés. Tíz perc kényszerű szünet után kellet elvégezni a tizenegyest. Farkas Krisztián állt oda és értékesítette a megítélt büntetőt. Majd jött egy megbeszélt csere, ahol Kiss Dávidot kellett lecserélnem. Féltem, hogy tudjuk-e majd pótolni. Sajnos nem tudtuk megfelelően pótolni. A Monornak sikerült ismét egyenlítenie és ami még rosszabb, hogy emberhátrányba kerültünk.

Egyik csapat sem elégedett meg a döntetlennel. Felváltva támadott mindkét fél, amiből mi jöttünk ki győztesen! Farkas Krisztián utolsó erőtartalékával letámadott, amiből sikerült egy szögletet kiharcolnia. Az egész meccsen az egyetlen jó beadást sikerült Danyis Attilának bekotornia, ami a győztes találatot is jelentette!

Értékes győzelmet szereztünk a szervezett és veszélyes Monor ellen. Következik szombaton, 14:30-tól a Gyömrő csapata idegenben. "

FC Dabas II - Monor SE 3:2 (1:0)
Gól: Holecz D (38'), Farkas K (71)', Danyis A (89'), ill. Pásztor A (58'), Kurgyis R (83')

Kiállítva: Fehér Á (84') ill. -

MLSZ Adatbank