FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Aranyszarvas SE - FC Dabas II (2:2)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője az Aranyszarvas SE elleni bajnoki ütközetet követően az alábbi értékelést közölte:

" Már a mérkőzés elejétől rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a vendéglátókra. Hamar átvettük a kezdeményezést, többször eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig. Az utolsó passzok, illetve a befejezések pontatlanok voltak. A félidő 42. percében először került a tizenhatosunk közelébe az Aranyszarvas és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az első kapura lövésből meg is szerezték a vezetést.

A második félidőre ugyanazzal a támadó szellemmel léptünk pályára, mint az első játékrészben. Még is lett az eredménye, Antal Dominik két góljával megfordítottuk a mérkőzést! Az egyenlítő találat előtt Holecz Dániel adott ziccerpasszt, majd egy lecsorgót lőtt el tizenhatról. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, de nem tudtuk bevinni a kegyelemdöfést. Egy felső léces bombával jártunk legközelebb a harmadik találathoz. A 90. percben aztán újra érvényesült a foci törvénye. Egy jogosan megítélt büntetővel egyenlítettek a hazaiak. A vége így 2:2 lett.

Értékes győzelmet szalasztottunk el, hiszen ezen a mérkőzésen nyomasztó fölényben futballoztunk, de (mint tudjuk), ezt játékot gólra játsszák és ebben nem tudtunk az ellenfelünk fölé nőni. "

Aranyszarvas SE - FC Dabas II 2:2 (1:0)
Gól: Molnár A (42'), Vörös P (90') ill. Antal D (47'), Antal D (53')

MLSZ Adatbank