FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Játékosmozgás az NBIII-as keretben
 

Bő egy héttel a bajnoki rajt előtt már lényegében véglegesnek tekinthető az FC Dabas NB III-as első csapatának játékoskerete. Makrai László és Tárkányi Gergő személyében két játékos távozott, Balanescu Dániel és Szántó Gergő pedig érkezett.

Edzői stáb (Kerekes Barna, Fehér Ádám, Erős Károly)

A minimális játékosmozgás tükrében kijelenthető, a téli átigazolási időszakban a klub abszolút a minőségre törekedett a mennyiség helyett. A csapat magja adott volt, jelenleg már szinte kivétel nélkül remek képességekkel rendelkező játékosok alkotják a teljes játékoskeretet, így Erős Károly és stábja kellemes helyzetben van, mivel lényegében majd minden posztra két olyan játékosa van, akik közül szinte mindegy, kit küld a pályára.

Ennek tükrében abszolút bizakodással várhatjuk a Kecskeméti TE elleni jövő hétvégi rajtot és természetesen a további komoly NB III megmérettetéseket is.

Távozók listája

#
Név
 
1.
Makrai László
 
2.
Tárkányi Gergő
 

 

Érkezők listája

#
Név
Honnan érkezett
1.
Balanescu Dániel
Monor SE
2.
Szántó Gergő
Iváncsa KSE
     

Balanescu Dániel / Szántó Gergő