FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas NB III
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi DMTK, illetőleg Törtel elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Dunaharaszti elleni mérkőzés 2:2 lett, a félidő 0:2 volt a DMTK-nak. Kissé bosszantott, hogy könnyű gólokat kaptunk. Az első félidőben egy kicsit tompábban játszottunk, amihez alighanem a szokatlanul meleg időjárás és a műfű is hozzájárult. A második játékrészben viszont picit felpörögtünk, egálra hoztuk a meccset és még akár nyerhettünk is volna.

Ami viszont a lényeg, hogy az elveink megvalósultak, a legfontosabb az volt, hogy azokat, amiket mi képviselünk, azok visszaköszönjenek. Ez pedig véleményem szerint teljesült is.

A Törtel elleni második mérkőzésen a Dabas II-ben is játszottak játékosok az NB III-as keretből. Le is rendezték az első félidőt, ami 3:0 lett az FC Dabas javára.

Van még két hetünk, élesítenünk kell magunkat, hogy a Kecskemét ellen már az eredmény is meg legyen. A 90 perc terhelést mindenki megkapta, úgyhogy ezt a célt, a megfelelő terhelést, szintén elértük. Sajnos volt még pár hiányzónk (Csendes Péter, Sárközi Norbert, Földes Milán, Takács Kornél), akik ha visszatérnek, még erősebbek lehetünk és még több variációs lehetőségünk lehet.

Ami a hétköznapokat illeti, lejöttünk a műfűről és ráálltunk a füves edzésekre. A Szolnok ellen jön szombaton a főpróba, majd jövő héten vasárnap már élesben kell bizonyítanunk a Kecskemét ellen."

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2:2 (0:2)
Gól: C Dalibor, Sándli M

FC Dabas - Törtel 4:2 (3:0)
Gól: Papp Gy, Szántó G, Szenes B, Angyal D