FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas NB III
 

Veretlenül megvívott nap

Az elmúlt hétvégéhez hasonlóan most szombaton is két felkészülési mérkőzést láthattak egymás után az FC Dabas szimpatizánsai a Sári Sportkomplexumban. Erős Károly ismét 90-90 percet próbált adni minden játékosának, így a terhelésre senkinek nem lehetett panasza.

Az első összecsapást NB III-as keretünk a szintén harmadosztályban szereplő Dunaharaszti MTK ellen vívta. Nagy meglepetésre, az első játékrészt a DMTK nyerte meg 2:0 arányban. A folytatásra azonban magára talált csapatunk, Crkvenjakov Dalibor és Sándli Márk találataival sikerült egalizálnunk és mivel több találat már nem esett, így végül 2:2-es döntetlennel zárult az első szombati mérkőzés.

A második összecsapást a Törtel ellen vívtuk, egy amolyan Dabas II néven futó vegyes csapattal, ahol a DMTK elleni kezdőcsapatból kimaradt NB III-as kerettagokkal kiegészülve lépett pályára Riesz Péter csapata. A győzelem nem lehetett kétséges, 3:0-ás első félidőt követően végül 4:2 arányban múltuk felül riválisunkat. Góljainkon Papp György, Szántó Gergő, Szenes Bence, illetőleg Angyal Dominik osztoztak.

A felkészülés a végéhez közelít, jövő hétvégén már a főpróba következik. A március 3-án esedékes Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzést megelőzőleg, egy héttel korábban, február 23-án Szolnokon játssza utolsó felkészülési mérkőzését NB III-as első csapatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.16. (szombat, 13:00 / 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2:2 (0:2)
Gól: C Dalibor, Sándli M

FC Dabas - Törtel 4:2 (3:0)
Gól: Papp Gy, Szántó G, Szenes B, Angyal D