FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Jászberényi FC (0:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Jászberényi FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Most jött ki igazából legjobban az elmúlt két hétnek a munkája. Félidőztek a játékosok. Nagyon monotonon, tompán játszottunk. Az azonban továbbra sem fontos, hogy mi lett az eredmény, hanem az volt ismét a lényeg, hogy a játékosok megfelelő terhelést kapjanak. Mentünk becsülettel, de most jól látszott, hogy mindenki a térdén jár.

Ezzel a találkozóval a kimondottan fizikai felkészítési részt lezártuk és most már jönnek a gyorsasági dolgok. Szépen lépegetünk előre, továbbra is az erőgyűjtésen van a fő hangsúly, illetve azon, hogy a játékosok mentálisan ezt el tudják viselni és amikor fáradtak, akkor is próbálják meg elvégezni, amit kérünk.

A héten egy picit már más jellegű munka van, egy kicsit megfordítottuk a hetet, most szombaton lesz a csúcsterhelés. Akkor ugyanis mindenki 90 percet fog játszani. 14 órától a Dabas-gyón, majd 16 órától a Nagykőrös lesz az ellenfelünk. A két összecsapással pedig ismét zárunk egy blokkot.

Az új játékosok szépen illeszkednek be. Úgy vélem, Balanescu Dániel és Szántó Gergő is erősítés lesz a csapatunknak, így pedig végre a keretünk is kialakult. Már nem is nagyon tervezünk további játékost leigazolni, bár mindig szokott jönni még valaki az utolsó pillanatban is, így még most sem mondhatjuk ki, hogy ez lesz a végleges keret.

Még van négy hetünk arra, hogy azt a munkát, amit beléjük raktunk, azt úgy beépítsük nekik a gyorsasági rész mellé, hogy tavasszal fizikálisan tényleg ne lehessen problémánk. "

FC Dabas - Jászberényi FC 0:3 (0:1)
Gól: -