FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.12.11.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi U11-es Futsal7Vége teremtornát követően az alábbi értékelést adta:

"Vasárnap elkezdtük Futsal7Vége szereplésünket az FC Dabas U11-es csapatával. Martonvásáron egy szép csarnokban az Érd és a Törökbálint csapatai ellen léptünk pályára.

Az Érd ellen voltak szép játékelemek, amit megbeszéltünk, de sajnos védekezésben nagyon fegyelmezetlenek voltunk. A mérkőzés folyamán végig vezetünk, de sajnos az utolsó 2 percben ellenfelünk kihasználta a fegyelmezetlenségünket és megfordította a meccset. Sajnálom, mert a srácok nagyot küzdöttek, de sajna elvitte őket a lendület.

A második mérkőzés előtt átbeszéltük, mi volt a hiba. Az első félidőben nagyszerűen játszottak a srácok, a védekezés is rendben volt. Sajnos felhoztuk ellenfelünket egy buta góllal, de ezután kiharcolták a gyerekek a győzelmet.
Csak gratulálni lehet a srácoknak, mert tudtak váltani és javítani a első mérkőzés hibái után.

Hajrá Dabas! +

További képek