FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Taksony SE
 

Az újonc Taksony SE elleni rangadóval folytatjuk a szezont

Noha az RKSK otthonából nem tudtuk elhozni a három pontot, mégis bizakodva várhatjuk a soron következő hazai fellépésünket. Erős Károly legénysége azt a Taksony SE-t fogadja, akik felkerülve a Megye I. osztályból igencsak megállják a helyüket a harmadosztályban is. Az utóbbi hetek remek szereplésének és veretlenségi szériájának köszönhetően egyre feljebb kúszunk a tabellán és most vasárnap ismét egy olyan összecsapás vár ránk, ami ugyan nehéz lesz, azonban amennyiben hozni tudjuk, újabb nagy lépést tehetünk az élmezőny mögé való felzárkózásban.

Amíg a Taksony SE 18 szerzett pontjával jelenleg a 8. helyezést foglalja el, addig csapatunk 17 pontot gyűjtött és azzal a 9. pozíciót foglalhatja el. Ennek köszönhetően, ahogy az már mostanság lenni szokott, újabb "hatpontos" rangadó előtt állunk. Idegenben egyelőre nem akar átszakadni a gát, hosszú idő óta várat magára az első győzelem, azonban most vasárnap ismét hazai publikumunk előtt léphetünk pályára. Dabason pedig az utóbbi időben kiválóan szereplünk, az elmúlt három hazai összecsapásunkat kivétel nélkül megnyertük, így joggal bizakodhatunk, hogy ez a remek széria most sem szakad meg.

A mezőny továbbra is nagyon egyben van, a 3. helyezett SZEOL SC mindössze két győzelemre van csapatunktól, ugyanakkor a kiesőjelöltek lemaradása is csupán 5-7 pont az FC Dabasssal szemben. Eltékozolni tehát nem lehet egyik kínálkozó győzelmi lehetőséget sem, így most vasárnap is egyértelműen a győzelemért szállunk harcba. Ezen a héten ráadásul nem volt hétközi mérkőzésünk, így optimális, megszokott ütemben készülhetett NB III-as első keretünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.11. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank