FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.06.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gödöllői SK - FC Dabas U19 (1:6)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője az Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az Isztolyka - Mráz, Krizsán, Balog, Horváth - Kőszegi, Tóth, Mata, Fodor, Pekker, Holecz  összeállításban kezdtük a mérkőzést. A padunk a betegségek miatt rövid volt, Farkas R., Lang, Farkas J. várt bevetésre.

Remekül indult a találkozó. A 3. percben Holeczet buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette (0:1). Két perccel később Pekker ugratta ki Holeczet, akinek a lövését még hárította a kapus, a kipattanót azonban befejelte, így két gólra növeltük az előnyünket (0:2). Továbbra is támadásban maradtunk, Balog szögletére érkezett Fodor és hatalmas gólt fejelt (0:3) és még csak a 19. percben jártunk! A semmiből szépített a hazai gárda. Egy kapura ívelésnél Isztolyka kezéből kicsúszott a labda és a kapuba hullott (1:3). Hirtelen "megtanult" focizni a Gödöllő.
Nagy nyomás alatt voltunk a félidő utolsó harmadában. Isztolyka azonban lehúzta a rolót. Szerencsére nem hagyott nyomot benne a hiba és bravúrok sorát mutatta be.

A második félidőt is jól kezdtük. Tóth adott ziccer passzt Holecznek, aki a kint álló kapus felett megszerezte saját maga 3. és egyben csapata 4. gólját (1:4). Csatárunk ezzel a mesterhármassal feljött a góllövőlista 2. helyére, immár 9 gólos! Lényegében eldőlt a meccs. Egy szöglet után Horváth (háttal a kapunak) emelt a hosszúba (1:5). A mérkőzés utolsó 10 percére Kőszegi ment fel középcsatárba és egy percen belül kapusra léphetett ki, nem is hibázott (1:6).
Remekül fociztunk, ha tízet rúgunk, az is reális lett volna, hiszen helyzetek garmadáját dolgoztuk ki.

Ez a Gödöllő meg tudta verni a Mezőkövesdet, úgyhogy nem egy rossz csapatot győztünk le ilyen nagy arányban. Krisztiánnal a héten a labda nélküli mozgást gyakoroltattuk és jó volt látni, hogy a srácok alkalmazták az edzésen tanultakat.

Az utolsó őszi forduló következik. Hazai pályán a Testvériség csapatát fogadjuk.

Hajrá Dabas! "

Gödöllői SK - FC Dabas U19 1:6 (1:2)
Gól: Holecz D (3'), Holecz D (5'), Fodor G (19'), Holecz D (53'), Horváth D (62'), Kőszegi Z Z (74')

MLSZ Jegyzőkönyv