FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Rákosmente KSK - FC Dabas (0:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Látszott rajtunk, hogy a hétközi Magyar Kupa mérkőzés sokat kivett belőlünk, úgyhogy egy kicsit tompább volt a csapat, így ennek tudható be, hogy ezt az összecsapást nem tudtuk behúzni. Az azonban mindenképpen pozitívum, hogy idegenben egy pontot tudtunk szerezni. Voltak lehetőségeink, azonban a pálya talaja nemvolt alkalmas a futballra, bár ugye ez mind a két félnek nehezítette a dolgát. Azt hozzá kell tennem, hogy az RKSK is két-három veszélyes helyzetet kialakított ellenünk, úgyhogy nagyon értékesnek tartjuk ezt az egy pontot.

Játékosaim mentek becsülettel végig, így nem lehet egy rossz szavunk sem. Ettől függetlenül a hét nap alatt lejátszott három mérkőzés azért nem kevés, főleg a támadó szekcióban voltunk most vékonyak és sajnos ennek volt betudható, hogy csak egy pontot tudtunk szerezni.

Most nagyon fontos, hogy a Taksony elleni hazai mérkőzést meg tudjuk nyerni és akkor azt gondolom, nagyon jó pozícióban leszünk. Nehéz dolgunk lesz, mert soros ellenfelünk egy nagyon zártan védekező, bunkerfocira berendezkedő csapat, relatív kevés játékkal, azonban pontrúgásaik veszélyesek és egy-egy kontrájuk is van. Én a futballban hiszek, így bizakodva várjuk az összecsapást.

A héten már ismét a megszokottak szerint készülhetünk, így biztos, hogy nagyon jó állapotban leszünk vasárnapra. Türelemjáték lesz, nem szabad, hogy elvigyen minket a hév és nyitva hagyjuk a védelmünket. Hetek óta jó szériát produkálunk, fizikálisan rendben vagyunk, van foci is a csapatban, úgyhogy optimistán várjuk a hétvégét és egyértelműen a győzelemért szállunk majd harcba. "

Rákosmente KSK - FC Dabas 0:0 (0:0)
Gól: Fitos L (12'), Szenes B (18') ill. -

MLSZ Adatbank