FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.05.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gödöllői SK - FC Dabas U17 (0:4)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az első 20 perc komoly taktikai fegyelmet igényelt, hiszen ellenfelünk meglepett minket. Egy váratlan játékrendszert, azon belül, felállási formát alkalmazott, amelyhez igazodnunk kellett. Szerencsére az idősebb labdarúgóinkkal már futballoztunk mi is ebben az alakzatban, ezért gyorsan lereagáltuk a dolgot, olyannyira, hogy a hazaiak megkapták tőlünk is középpályán a rombuszt és a két éket. A nyomás hatására szépen lassan elbillent mezőnyben felénk a mérleg. Nyeső Márk pazar mozdulatának köszönhetően a vezető gólunk megszerzése után magabiztossá vált a csapatunk.

A második félidőben ismét jól reagáltuk le ellenfelünk lépéseit, amelyből Czili Bence révén a bal szélen rendre megvertük őket. Ezekből az akciókból jöttek is a gólok, így a mérkőzés lényegében a 65. perc környékén eldőlt. A hátralévő időszakra jól jöttek a frissítések, sokat birtokoltuk a labdát és körülbelül ötször álltunk még a kapussal szemben, de már csak Veszelovszky Bence tudta bevenni a Gödöllő kapuját. Dicsérnünk kell ellenfelünket, hiszen végre ütköztünk ellenállásba is.

Az otthoni KISE elleni 3:0-ás és a mostani 4:0-ás győzelem között óriási különbség van. Mind a kettőért 3 pontot adnak, de a mostani győzelemnek nagyobb értéke van, mert a mérkőzés tartalma minőségben kulturáltabb, színvonalasabb játékot hozott, míg az előző találkozónkon csak lehoztuk a kötelezőt.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

Gödöllői SK - FC Dabas U17 0:4 (0:1)
Gól: Nyeső M (18'), Czili B (55'), Czili B (59'), Veszelovszky B (71')

MLSZ Jegyzőkönyv