FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Rákosmente KSK - FC Dabas
 

Az RKSK otthonába látogatunk

Az immáron hat mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunknak hála ismét önbizalommal telve és valós győzelmi esélyekkel várhatjuk soron következő, RKSK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünket. Hazai pályán nagyon jól szerepel az utóbbi hetekben NB III-as első csapatunk (3 mérkőzés / 3 győzelem), idegenbeli szereplésünk azonban közel sem hibátlan. Noha vereséget nem szenvedtünk szeptember eleje óta, azonban mint tudjuk, az egy pont nem sokat ér ebben a pontozási rendszerben. Reméljük a három, döntetlenre végződő idegenbeli összecsapásunk után (Iváncsa, Budapest Honvéd, PMFC) most vasárnap az RKSK otthonában már végre ismét győzelmet ünnepelhetünk.

Csapatunk javuló teljesítményének köszönhetően egyre előkelőbb helyet foglalhat el a tabellán (9. hely), ugyanezt az RKSK azonban nem igazán mondhatja el magáról (13. hely). Fontos mérkőzés előtt állunk, azonban a 4 pont előnyünk következtében jóval kellemesebb helyzetből várhatjuk a vasárnap kora délutáni összecsapást.

Reméljük, a hétközi Tiszakécske elleni Magyar Kupa mérkőzés nem vett ki sokat játékosainkból és a lehetőségekhez mérten frissen tudunk majd belemenni a számunkra oly fontos összecsapásba.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Rákosmente KSK - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.04. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Budapest, Rákosmente sport létesítmény (RKSK)

MLSZ Adatbank