FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.24.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi U10/U11-es megyei kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

" Szombaton az ESMTK-hoz látogattunk az U10/U11-es Kiemelt Bozsik alkalmával. Csapataink egy időben játszották a mérkőzéseket. Az U10-es csapat a műfüvön, az U11-es csapat pedig füvön játszotta a mérkőzéseit.

Mindkét csapat szoros mérkőzéseket játszott. A saját játékunkat próbáltuk játszani, ami hétről hétre egyre jobban megy. Az U11-es csapat az első mérkőzésen álmosan játszott és ezt ellenfelünk ki is használta. A szünetben átbeszéltünk mindent, így a következő mérkőzésen már fegyelmezettebb védekezéssel és jobb játékkal rukkoltunk elő. Mérkőzésről mérkőzésre javultunk és próbáltuk a játékunkat ráerőltetni az ellenfeleinkre. Ez részben sikerült is, de van még min javítanunk, de ezért dolgozunk, hogy minél jobbak legyünk hétről a hétre! Az U10-es csapat is előbbre lépett egy fokkal, szervezetebek és fegyelmezettebben játszottak.

Az U11-es csapatban sok jó teljesítmény volt, de a mai napon Juhász Tamás kapta az oklevelet. Hétről hétre látszik rajta a fejlődés. A mai délelőttön egy másik poszton próbáltam ki és ezt fegyelmezett játékkal értékelte! Gratulálunk! Az U10 csapatból szintén volt sok jó teljesítmény, de Kerekes Barna Telek Ádámnak adta az oklevelet! Gratulálunk neki is!

Meg kell azt is említeni, hogy Juhász Tamás és Telek Ádám Újlengyelből lett behívva a keretbe. Tamás a csütörtöki edzéseinken itt van itt. Reméljük sok ilyen ügy es gyerkőc csatlakozik még hozzánk. Ádámot pedig az edzőmérkőzéseken és az Alközponti Bozsik tornákon fedeztük fel.

Hajrá Dabas! "

További képek