FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.16.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Airnergy FC - FC Dabas U19 (3:1)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője az Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Rossz előjelekkel készültünk a veretlen listavezető ellen. Több sérültünk és betegünk is volt, ezért nem olyan volt az edzéslátogatottságunk, mint általában. A Prigyeni - Jurászik, Fodor, Horváth, Balog - Kőszegi, Mata, Tóth - Farkas R, Pekker, Holecz kezdőcsapat lépett pályára.

Egyenlő erők csatája bontakozott ki, amikor a 20.percben egy jogos büntetőhöz jutott a hazai csapat, amit értékesített is az ellenfelünk (1:0). Két percre rá hatalmas helyzetet hagytunk ki, az ötösről nem sikerült betalálnunk. Nem sokkal később Holecz léphetett ki a kapusra a félpályáról, de a játékvezető "lökés" címszóval érvénytelenítette a találatot. Hatalmas hiba, a partjelző sem jelzett, pedig ő sokkal közelebb állt az esethez. Majd egy hazai kontra alkalmával Tóthot lökték ki a labda alól szabálytalanul, a síp azonban néma maradt. Két, mérkőzést befolyásoló hiba, 1:1 helyett 2:0.

A második félidőben Matát váltotta Bognár, Farkas Ronit pedig Isztolyka. Aki a megszokottól eltérően nem a kapuba állt, hanem (kényszerűségből) a védelembe. Nem szokatlan ez tőle, hiszen U17-ben egy szezont játszott le megbízhatóan ebben a szerepkörben. Most is megoldotta a feladatát. A második játékrész első harmadában a hazaiak akarata érvényesült, de nem tudtak újabb gólt szerezni. Még egyet cseréltünk, Horváth helyett Vörös lépett pályára.
A félidő közepén sikerült a szépítés, Kőszegi révén (2:1). Visszajöttünk a meccsbe! A 77. percben egy rossz helyezkedés és rossz kapuskimozdulás következtében újra kétgólos lett a különbség (3:1).

Ez lett a végeredmény is, elszenvedtük második vereségünket ebben a szezonban. Azonban a mezőkövesdi mérkőzéssel ellentétben, most nem érdemeltünk vereséget, bár nem játszottunk jól, de ezt a két súlyos játékvezetői hibát nem tudtuk kiegyenlíteni.

Jövő héten újabb rangadó vár ránk a REAC ellen. Nincs mese, nyerni kell. Hajrá Dabas!"

Airnergy FC - FC Dabas U19 3:1 (2:0)
Gól: Kőszegi Z Z (71')

MLSZ Jegyzőkönyv