FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.16.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Airnergy FC - FC Dabas U17 (1:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Vereséggel felérő döntetlen. Hiába futballoztunk nagy mezőnyfölényben, a vezető gólunk csak a hajrára érkezett meg. 70 percig az volt a pályán, amit mi akartunk, azonban a helyzetekből most a gólok nem jöttek, hogy sima legyen a találkozó. Ellenfelünk fegyelmezetten védekezett, szinte nem volt veszélyes a kapunkra mindaddig, amíg egy szélről beívelt labdánál egymásra vártunk és a védőink közül az egyetlen játékos az ellenféltől gólt fejelt a lepattanó labdából. A semmiből lett 1:1. Mondani sem kell, hogy hirtelen a hazaiakat a gól megtanította futballozni. Tovább lökött minket a gödör felé, hogy a sérülésekből lekéredzkedő játékosok miatt elcseréltük magunkat, amellyel szétesett az alakzatunk. Gáspár Zsombor cseréje volt az egyetlen, amellyel frissíteni szerettem volna, hiba volt. Az utolsó 10 percre igazi adok kapok alakult ki, ahol meleg volt a helyzet, hiszen ellenfelünk vérszemet kapott. Bár még ekkor is ziccerben Czili Bence a kapust rúgta telibe egy kiugrást követően.

Maradt a döntetlen, amely nagyon megleckéztetett minket. Bátran kijelenthető, hogy magunknak tettük nehézzé a meccset, ahol a szorgos ellenfelünk nem volt veszélyes a kapunkra, viszont mezőnyben nagyon sokat dolgozott, hogy megállítson minket, sikerült neki.

Ezek azok a pillanatok, amelyek érthetetlen módon a semmiből teszik színessé a futballt. Nagyon fáj ez a két elherdált pont, hiszen rég lerendezhettük volna a meccset, ahol meg is volt a különbség a két csapat között a győzelemhez.

Hajrá FC Dabas!"

Airnergy FC - FC Dabas U17 1:1 (0:0)
Gól: Czili B (65')

MLSZ Jegyzőkönyv