FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Makó FC
 

Csak a győzelem!

Három bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzés óta veretlen NB III-as első keretünk. Erős Károly játékosai a SZEOL SC elleni bravúros hazai győzelmet és a Budapest Honvéd II elleni fontos idegenbeli döntetlent követően ismét Dabason lépnek pályára. Soros ellenfelünk az a Makó FC lesz, akik jelenleg valamivel kedvezőbb pozícióból (10. hely) várhatják a 10. forduló alakulását, mint a mieink (12.hely). Előnyük azonban csupán egy egység az FC Dabassal szemben, így ismét kiemelt fontossággal bír, hogy két vállra tudjuk-e fektetni majdnem közvetlen riválisunkat.

Erős Károly szavaival élve, nehéz mérkőzésnek nézünk elébe, mivel a Makó FC bárkit meg tud verni a Közép csoportban, de ugyanakkor bárkitől képes vereséget is szenvedni. Reméljük csapatunk jó felfogásban lép majd pályára vasárnap délután és akkor minden esélyünk meglesz, hogy egy újabb győzelemmel végre végérvényesen kijelenthessük, sikerült kikecmeregnünk abból a jelentős hullámvölgyből, amibe pár héttel ezelőtt belekeveredtünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Makó FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.10.14. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank