FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Kistarcsai VSC (10:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Kistarcsai VSC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Hamar sikerült elkapnunk a fonalat, hiszen már a 8. percben vezetést szereztünk Czili Bence révén. Jól működött a labdaszerzésünk a pálya bizonyos területein, amelyből tudatosan építettük a játékunkat. Ennek eredménye a Nyeső Márkra kibontott terület, ahonnan 5 gólt tudtunk szerezni. Nem mindennapi teljesítmény ez a kapusunktól, aki hosszú ideje sérüléssel küszködik, így a mezőnyjátékban nyújthat kiemelkedőt. Szerencsénkre ott még hatékonyabban látja el a feladatát. A szünetre eldőlt minden, a 6:0-ás vezetés jó iramot, jó tempót hozott magával.

A második félidőre kicsit lankadt a figyelmünk, amelyet folyamatosan figyelmeztetésekkel, szóval kellett kompenzálni. Nem szürkülhetünk be a 60. perctől, ki kell hozni minden meccsből a maximumot, ha versenyben akarunk maradni a közvetlen élmezőnnyel. További 4 találatot szereztünk a felforgatott csapatunkkal is, ahol az utolsó 20 percre megint összeállt a játékunk, ahol az eddigi legnagyobb különbségű győzelmünket tudtuk aratni.

A következő ellenfelünk az Airenergy, aki hasonlóan jó erőkből áll, így nagy mérce lehet nekünk a jövőre tekintettel. Ha sikerülne idegenben is nyerni, nagy lépést tehetünk arra, hogy elszakadjunk a mezőnytől, s lépést tudjunk tartani a Mezőkövesddel.

Gratulálok a győzelemhez. Hajrá FC Dabas!"

FC Dabas U17 - Kistarcsai VSC 10:0 (6:0)
Gól: Czili B (8'), Nyeső M (33'), Nyeső M (37'), Szőrös M (39'), Nyeső M (41'), Nyeső M (45'), Czili B (60'), Veszelovszky B (78'), Veszelovszky B (83'), Czili B (90')

MLSZ Jegyzőkönyv