FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Budapest Honvéd MFA II - FC Dabas (1:1)
 

Újabb értékes döntetlen

A Magyar Kupa továbbjutás és a tabella élmezőnyéhez tartozó SZEOL SC legyőzését követően abszolút optimistán és önbizalommal telve utazhattunk a Budapest Honvéd II otthonába. Erős Károly játékosai egyre jobb formát mutatnak, így joggal bizakodhattunk az újabb sikeres szereplésben.

Az összecsapás azonban elég rosszul indult, mivel a hazaiak már igen korán, a 8. percben meg tudták szerezni a vezetést (1:0). Innentől pedig jöhetett a klasszikus recept, futás az eredmény után. Természetesen nem lehetett fejetlenül kitámadni, mivel egy újabb védelmi megingás és szinte biztosan oda a három pont lehetősége. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, gól viszont már nem született az első játékrész hátralevő idejében.

A folytatásban aztán végre megtört a jég, az 55. percben Crkvenjakov Dalibor remekül érkezett egy belőtt labdára, így lényegében igen hamar ismét nyílt lett az összecsapást (1:1). Az egyenlítést követően több ígéretes lehetőségünk is volt, azonban ezek közül egyet sem sikerült gólra váltanunk. Erős Károly cserékkel próbálta frissíteni csapatunkat, azonban a győztes találat a Sándli, Takács, Seregy triónak köszönhetően sem akart összejönni. A hajrában lényegében mindkét csapat eldönthette volna az összecsapást a maga javára, azonban egyik fél sem tudott élni lehetőségeivel, így végül 1:1-es döntetlennel zárult a vasárnap délutáni NB III-as bajnoki rangadó.

A következő fordulóban a 10. helyen álló Makó FC érkezik majd Dabasra. A két csapatot mindössze egy pont választja el egymástól a tabellán, így ismét egy igazi hatpontos mérkőzésre kell felkészülnünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.10.07 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Budapest, Bozsik Stadion

Budapest Honvéd MFA II - FC Dabas 1:1 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Földes M, Csendes P, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Molnár P, Sárközi N, Molnár S, C Dalibor, Szenes B

Csere: Sebestyén I, Kiss D, Takács K, Seregy T

Gól: Májer M (8') ill. C Dalibor (55')

MLSZ Adatbank

További képek

Kurtiphotography