FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Budapest Honvéd MFA II - FC Dabas (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Budapest Honvéd MFA elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Bent játszhattunk a Bozsik Stadionban. Kértem a fiúktól, hogy ezt élvezzék ki, hogy egy igazán jó talajú pályán futballozhatnak. Az első játékrészben egy picit más rendszerben játszott a Honvéd, mint amit vártunk, nem nagyon tudtunk labdát szerezni és ekkor elkezdtük egymást hibáztatni.

Az első félidő első 25 perce dabasi tevékenységem legrosszabb 25 perce volt. Nagyon rossz felfogásban, nem csapatként működve nem is lehetett más, minthogy vezetést szerez a Honvéd. A szünetben rendeztük a sorokat, így a második félidőben már abszolút partiban voltunk a Honvéddal, sőt én azt gondolom meg is voltak azok a lehetőségeink, amelyekkel megnyerhettük volna a mérkőzést. Azért lett az összecsapás döntetlen, mert az első félidőt odaadtuk ellenfelünknek. Amit azonban mindig tudni kell, hogy a második csapatok nagyon erősek, most is négy játékost kaptak vissza az NB I-es csapatból.

Azt gondolom, a második félidei játékra tudunk építeni. Mind mentálisan, mind fizikálisan és helyenként játékban is nagyon rendben voltunk, sőt úgy gondolom fizikálisan a második félidőben a Honvéd fölé is nőttünk. Jött is a gól, utána pedig az ellenfél kapusa két óriási bravúrt mutatott be, de nekik is volt egy kapufa, így azt gondolom a döntetlen az reális. Amúgy a mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlennel, mert a második csapatok ellen mindig nagyon nehéz. Most is az volt, de az FC Dabas bizonyította, amit eddig is mondtam, ebbe a mezőnybe bárki ellen képes a győzelemre.

Az egy ponthoz gratulálok, meg kell becsülnünk, mert egy NB I-es egyesület második csapatának otthonából hoztuk el.

A hétvégi Makó elleni mérkőzésen egyértelműen a győzelemért szállunk harcba, azonban tudni kell, hogy nem lesz egyszerű a feladatunk, mivel a Makó elég "kétarcú" csapat, bárkit képes megverni és bárkitől képes kikapni is. Én azt gondolom, ha a mi csapatunk rendben lesz, akkor joggal bizakodhatunk a jó eredmény elérésében."

Budapest Honvéd MFA II - FC Dabas 1:1 (1:0)

Gól: Májer M (8') ill. C Dalibor (55')

MLSZ Adatbank