FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Tiszakécskei VSE - FC Dabas U17 (0:6)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Tiszakécskei VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Szép, kulturált létesítménybe érkeztünk, amely közel áll a profi szinthez. Azonban nem sokáig örülhettünk, ugyanis elvittek minket egy újonnan létesített pályára, amely talaja nem épp az ideális volt a számunkra. A kicsi, keskeny pályáról fáslival jött le mindenki a 90. perc után, ahol volt adok-kapok bőven.

A játékunk csak rövid időkre állt össze, de ezek az 5 percek elegendőek voltak, ahhoz, hogy ellenfelünket nyomás alá helyezzük. Ugyan Petrányi Józsi védett egy oriásit, de nagy veszélyben ezen kívül nem igazan volt a kapunk. Mezőnyben a lelkes ellenfelünk tördelte a játékunkat, aminek az lett a vége, hogy alig-alig tudtunk folyamatos játékba lendülni. A csereink jól szálltak be és a második félidő végére is odaértünk a helyzetekig, amelyeket gólra is váltottunk. Nem szép játékkal, de hasznosan futballoztunk.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

Tiszakécskei VSE - FC Dabas U17 0:6 (0:3)
Gól: Gáspár Zs (12'), Kovács Á (19' - öngól), Nyeső M (40'), Szőrös M (47'), Czili B (79'), Czili B (89')

MLSZ Jegyzőkönyv